logo.jpg


Helyszín : Mezőzombor, Bortó panzió
(Tokaj közelében)

"A 11 éves szittyó"
Időpont : 2011. augusztus 19. (péntek) - augusztus 28. (vasárnap)
10 felejthetetlen (más)nap, + 9 éjszaka!
Ha érdeklődsz a számítástechnika iránt, szeretsz jó arcokkal együtt piálni, és még nem döntöttél, hova menj idén nyaralni, akkor olvass bele picit, mi is ez a Szittyózium! A Szittyózium tábort nem csak azoknak ajánljuk, akik dolgoznak is a számítógépen! Sok plusz is van a programban! Számítógép szétverés, 9000 literes privát medence, zenés esték, töménytelen hülyeség, kiváló borok, strandolás! Az árak is szolídak!
Szívesen látunk téged is (aki egyszer eljön, 95%-ban jön következő évben is!)
A csapat nagyon barátságos, befogadó, és segítőkész természetű. Összetételüket tekintve a rendszergazdáktól a grafikus/weboldal tervezőkön, multimédiás szakembereken keresztül a PHP programozóig mindenki fellelhető. PS2 és Amiga gépekkel is sokan foglalkoznak. A tábor nevéből adódóan iszunk, 'szittyózunk' rendesen, de ez fakultatív, és mindenki a mércéjének megfelelően műveli. Ez a 10 nap valóban a kikapcsolódásról, és óriási partyról szól!
FONTOS! : Mindenki magántulajdonát, és a berendezést tiszteletben tartjuk (a gépverésre viszünk hardvert!), illetve ittasan is korrekt módon viselkedünk egymással és a környezetünkkel szemben! Nem ittas huligánok gyülekezete vagyunk!
Kedvcsinálónak röviden bemutatnám a helyszínt, és egy-két múlt évi fotót hozzá a csapatról:

bejarat.jpg

A panzió bejárata.

Amint lemegyünk a képcsőn, rögtön 2 italozós asztal és a recepció fogad bennünket. A recepción lehet szeszesitalt, kávét, üdítőt igényelni. A kiszolgálás kellemes, és az éjszaka ügyelő biztonsági őr közreműködésének köszönhetően éjjel-nappali, 0-24-es!!! YESS! A reggeliző étterem rögtön a recepció mellett az épületben jobbra található, tájjellegűen, kellemesen bútorozva. Reggeli általában 10-ig van. Rántotta, hidegtál, virsli, stb...

nagyterem.jpg

A nagyterem.

Kicsit tovább haladva befelé a nagyteremhez érünk. Itt átrendezve az asztalokat, egy nagy hálózat kiépítésének lehetősége kínálja magát. Középre a rendezőség kivetítőt helyez, amin általában esténként filmek, vicces videók, PS2 Guitar Hero,stb.. szokott menni az igényeknek megfelelően. A hálózaton lehet böngészni, és cserélgetni, játszani. Gépet mindenki magának hoz.

 

panzio.jpg

A szobák és az elhelyezés

 

A szobák erről a sorról nyílnak. Mindegyik 2 személyes, zuhanyzóval és hűtővel ellátva. Előtte (ez sajnos a fotón nem látható), egy nagy parkoló található, amit csak mi fogunk használni. Ide szándékozunk felállítani a 9000 literes medencét is. Bár van tó a panzió területén, de miért ne legyen egy saját is a parkolóban! :-)

panzio2.jpg

Az alvásra kijelölt hely! :-)

 

A képen látható, hogy nem egy lepukkant elhelyezést kapunk. Ha valakinek az a terve, hogy ide helyezi a gépét, a kimadzagolást majd megoldjuk neki valahogy. De kérjük az elején szóljon, hogy közelebbi szobát kapjon a nagyteremhez, ami egyébként sokkal fílingesebb a hálózatos játék szempontjából!

 

strand2.jpg

A strand

 

Hatalmas tó található a panzió területén kb. 200 méterre. A strandon is van büfé este 7 óráig. Bográcsolni is itt szoktunk a parton. A strandra nem kell belépőt váltani, mivel a panzió vendégei leszünk. Hot-dog, hamburger, bor, sör, rövid van! Néha még palacsinta is!!! :-) Labdát, gumicsónakot, matracot érdemes hozni!

 

apa_zuzoverdaja.jpg

Előzetes

 

Ezt a gépet is fogjuk látni a táborban. Minden évben hagyományosan végig halad a szétzúzott monitorokon, vinyókon, házakon. Isteni slim DVD írót képes csinálni! Mi közben fotózzuk, videózzuk, és nyugodtság tölti el lelkünket az egész éves lefagyásokért, adatvesztésekét... Elsőre talán ijesztő, de abszolúlt barátságos gépecske!


Szálásdíj:

Éjszakánként 3 rugó/fő (az 9 éjszakára 27 ezer pénz)
Lehet napokra is jönni, előtte egyeztetéssel!

Étkezés Egyénileg. (Étterem van, menüvel-étlappal, de házilag is megoldható!)

Programok:
- Hálózatos játékok a nagyteremben
- Esténként filmvetítés a nagyteremben
- Strandolás, pancsolás, ivás, elázás
- Geoláda keresés, túrázás
- Guitar Hero (PS/2)

Közel vannak a nagyobb települések, ahol boros pincék, kocsmák, éttermek, valamint fizetős fürdő is található.
Mindenki hozzon magával ha tud UTP kábelt, hosszabbítót, UTP kártyát (Gigabit Ethernet), és ha van lehetősége switch-et.
A  két fős szobákat fel kell tölteni. Lehetőleg mindenki próbálja úgy összehozni, hogy 1 ismerőssel kerüljön 1 szobába.

HOSSZABBÍTÓT-ELOSZTÓT HOZZÁL!!!

nyilbal.gif Jelentkezés a táborra nyiljobb.gif

3dmail.gif szittyozium@gmail.com


Warning: readfile(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/html/+Portal/index.php on line 37

Warning: readfile(http://bc.lay.hu/bc.php): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/html/+Portal/index.php on line 37